сряда, 28 октомври 2015 г.

Най-сполучливите ми покупки от amazon.co.uk

Покрай майчинството осъзнах колко по-лесно е да пазаруваш он-лайн. Това обаче крие своите рискове. Нещата стават още по-сложни, когато магазинът, от който искаш да поръчаш не е български. През годините сайтът, на който най-често се доверявам е английският amazon (www.amazon.co,uk). Имам десетки покупки от там и до момента нямам разочарование. В тази статия реших да ви покажа някой от поръчките, от които съм останала най-доволна.



Tommee Tippee Closer to Nature Healthcare Kit
Този бебешки коплект за хигиена поръчах още докато бях бременна с децата. Съдържа аспиратор за нос, ножичка за нокти ел. термометър, пила за нокти, четка за зъби, нокторезачка, четка за коса и гребен за коса. Вече две години го използвам и съм много доволна от качеството на всяко нещо вътре, а несесерът го прави и много удобен за пътуване. Вижте го тук.


Braun IRT 3020 Thermoscan Compact Ear Thermometer
За този термометър вече съм писала публикация. Още и още не мога да го изхваля. Много ми улесни живота. Няма по-неприятно от това да будиш току що заспало дете, за да му мериш температурата. С този термометър проблемът е решен.


Braun Oral-B TriZone 3000 Three-Mode Rechargeable Toothbrush Първата електронна четка за зъби в семейството, използваме я повече от 2 години като само сменяме накрайниците. Много, много добра покупка и беше на много изгодна цена!

Bioré Deep Pore Charcoal Cleanser 200 ml
Много от любимите ми блогъри говореха за тази козметика за лице, но за съжаление не можах да я открия в България. Много се зарадвах, когато видях, че е налична в сайта и веднага поръчах. Много съм доволна от този измиващ гел с активен въглен. От няколко месеца замених измиващото средство на Clinique именно с него, ефектът е абсолютно същия, а цената - наполовина! В момента цената не е добра, но често пускат промоции.

VTech Baby First Steps Baby Walker
Любима покупка! Купихме тази проходилка преди повече от година, децата проходиха с нея и още си играят с голям интерес. Оказа се и много здрава и сме на път да я приберем без никакви щети! В момента е и на страхотна цена!

Banz Mini Earmuffs - Age 3 Months + - Blue
Тези антифони поръчахме на едно приятелско дете - дете на музикант, което още от бебе тръгна по концерти. Останах с впечатлението, че са много доволни, мина си година и половина, а те още си ползват този чифт.

Mamas & Papas - Bubble Bouncer - Bedtime Hugs
Да, и шезлонзите си ги поръчахме от Англия и не сбъркахме, Използвахме ги няколко месеца и отдавна са прибрани. Децата се чувстваха страхотно в тях, а и ми пасваха на интериора. За съжаление вече не са налични.








Britax Evolva Group 1/2/3 Combination Car Seat (Black Thunder)
Това са столчетата за кола на децата, които купихме, след като кошниците станаха малки. Беше малко рисковано да ги поръчаме без да сме ги виждали, но след изчитане на десетки ревюта поехме риска и не сгрешихме. Много са удобни, но най-вече сигурни!

Twin trike- cherry red or apple green
Намирането на триколка за близнаци не се оказа лесна задача. В България видяхме един модел, но не ни хареса, за това поръчахме този модел от Английския amazon. Все още не я използваме ежедневно, но когато излезем с нея децата много се забавляват. 

Syma X5C Explorers 4CH RC Quadcopter With Gyro/ Flash Lights
Когато нашумяха дроновете и решихме да си купим, първо гледах този модел в известен магазин за играчки. Там обаче бяха решили да го продават на двойна цена и за това набързо си направих поръчката през amazon. E, почаках две седмици за доставка, но си струваше! Вижте повече тук:

Съвсем скоро ще пиша и за неща, които съм поръчала от същото това място, но са се оказали излишни или ненужни в даден момент и така да се каже "залежават". Всичко изброено в тази статия се използва често или много често!

Няма коментари :

Публикуване на коментар