понеделник, 29 юни 2015 г.

Семейна почивка в Царево! (разказ в снимки)

Сякаш беше вчера, когато се върнахме от първото семейно море с близнаците. Ето, че дойде време и за второто ни лято заедно! Тази година (с поука от миналата) решихме да почиваме с децата през късния юни, когато слънцето и жегите не са толкова силни, а рота вирусите не са в разгара си. За място за семейната ни почивка се спряхме на хотел Рокамар на к-г Нестинарка, Царево.

Още щом пристигнахме бяхме приветствани със страхотно време. Така остана и следващите 7 дни - всеки ден слънце и температури между 25 и 29 градуса - идеални за малки плажуващи! В хотела бяхме резервирали апартамент, за да имат близнаците отделна спалня и всички да нощуваме спокойно. Беше наистина добра идея, сънят ни беше лек и приятен. Rocamar Beach Resort бяха наш домакин през цялата почивка. Очаровани сме от лесния достъп до плажа (буквално на две крачки), басейна и сладкия детски кът.
























Много се радвам, че времето ни позволи всеки ден да ходим на плаж. Децата много играха на пясъка, Мартинчето се престраши да се приближи и до водата!

























Освен на плажа, всеки ден се забавлявахме и в басейна на хотела. Е, някои се забавляваха, други поплакваха :)

























След плажа и водните забавления всяка привечер водехме децата на екстра забавления на прекрасните детски площадки край морето! Това е нещото, което най-много ми хареса в Царево - рай за малките деца!
























През почивката време отделихме и за малко местен туризъм. Посетихме замъка в Равадиново, резервата Ропотамо, както и няколко известни заведения в района! За всичко това, обаче, ще ви разкажа в отделна публикация!
Тази семейна ваканция беше наистина вълшебна, децата се забавляваха както никога до сега, а аз отдъхнах с облекчение, че има живот с близнаци на море!
Припомнете си първото море на близнаците тук!

Няма коментари :

Публикуване на коментар