вторник, 12 май 2015 г.

Награди се за лятото!

снимка на реалните три гривни, които ще бъдат подарени
ПРИКЛЮЧИЛА!!! Победители: Мирослава Минева - тъмно зелена гривна, Радостина Сланева - синя гривна, Дани Георгиева - розова гривна. С покачването на температурите дори и на най-заетата майка и домакиня й замирисва на лято и море. Слънчевите лъчи вдъхновиха дори и мен, за това днес демонстративно захвърлих престилката, излязох от детския пясъчник и реших отново да раздавам награди!
И не - стига вече играчки за децата, съвети за децата, рецепти за децата. Днес ще раздавам награди на вас, момичета (а защо не и момчета), независимо дали сте майки, баби или не. Втората игра, която организирам ще има за цел да зарадва три дами с по една страхотна висококачествена реплика на модела Swarowski Stardust. Гривните, които виждате на снимката са точно тези, които три от вас ще получат. Наградите любезно ми предоставиха от Бутик Lollipop. В интернет магазина им можете да намерите голямо разнообразие от реплики и модели на любимите си марки - дамска и мъжка мода, бижута, очила, аксесоари и детски дрешки и всичко това на атрактивни цени!























част от асортимента на Lollipop
Какво трябва да направите: 
1.Харесайте (ако още не сте) facebook страницата на блогът Мама днес https://www.facebook.com/mamadnes или  facebook страницата на Бутик Lollipop https://www.facebook.com/pages/Butik-Lollipop/1537154359898575?fref=ts
2. В коментар под публикацията във фейсбук или тук в блога напишете цвета на гривната, която искате да спечелите (тъмно зелена (1), синя (2) или розова (3))
3. Споделете публично публикацията на facebook стената си
4. Успех!

Период на играта: 12.05.2015 22:00ч. - 15.05.2015 21:59ч.
Определяне на победител: участниците ще бъдат групирани в зависимост от предпочитания от тях цвят и от всяка група ще бъде изтеглен по един печеливш. Наградите ще бъдат изпратени до адреса на победителите за сметка на Мама днес и Бутик Lollipop.

Няма коментари :

Публикуване на коментар